Hypnos

Host landskap

Hypnos är för vissa något megaflummigt medan andra har ett mer öppet förhållningssätt och inte stänger dörren helt. Någon som både tror och jobbar med metoden är Boel Björkenwall på Viability.

Publicerad 27 februari 2017 . Av Rebecca Haridi

Löpning som träningsform

runners 1814480

Löpning är en träningsform som jag gillar skarpt. Ett löppass kan vara tungt om man är trött i kroppen och inte vill ut och springa på asfalt (som i mitt fall). Men faktum är att det är en väldigt effektiv träningsform.

Publicerad 24 februari 2017 . Av Rebecca Haridi

Nyårslöften 2016

nytt ar

Nyår är ofta en markör på att någonting börjar om och ett gyllene tillfälle att faktiskt slå till med de där livsstilsförändringarna som någon gång under året skulle bli verklighet.

Publicerad 07 januari 2017 . Av Rebecca Haridi

Ett bra möte

winter 1878713

Jag har funderat mycket på vad som egentligen gör en intervju läsvärd. Varför somnar man ibland efter första meningen i en text och andra gånger vill man veta nästintill allt.

Publicerad 27 augusti 2016 . Av Rebecca Haridi

Innehållet växer fram

wordcloud 679951

Vi jobbar på för att få igång bloggen. Mycket teknik ska på plats och innehåll produceras. Än så länge är mycket av det vi publicerat mest "testinnehåll".

Publicerad 05 februari 2016

Stund.se har kommit igång

Stund.se äntligen har kommit igång. Vi är laddade och fullmatade med nya inspirerande möten som vi snart publicerar och hoppas du ska uppskatta att läsa om. 

Publicerad 20 december 2015