Använd kraften i affirmationer

Vi har talat med Dag Gårdheim på Kreativ Insikt om kraften i affirmationer och varför det ibland kan vara bra att påminna sig om sådant som är viktigt i livet.

Publicerad 19 januari 2017 . Av Rebecca Haridi
Affirmationer

Hur kan man använda sig av affirmationer på ett positivt sätt?

–  Affirmationer används för att leda till en förändring. Det är ord eller meningar som upprepas många gånger. Affirmationer är ett populärt verktyg både inom sportvärlden och näringslivet för att uppnå resultat.

Varför det kan vara viktigt att påminna sig om sådant som är viktigt i livet?

–  Den grundläggande frågan är om du vill leva ett medvetet liv och leva ut till din fulla potential med sådana saker som du älskar att göra? Alternativet är att låta livet hända och riskera att göra saker som andra vill att du ska göra, dvs. att du inte når upp till din fulla potential och att du gör saker som du inte älskar.

Berätta lite om bakgrunden till Kreativ Insikt, hur ni kom på idén och gick vidare?

– Kreativ Insikt är grundat av Carolina Gårdheim. Företaget drivs sedan starten tillsammans med maken Dag Gårdheim. Tillsammans har vi två fina pojkar och lever idag i en kreativ och kärleksfull miljö i skärgården och en av våra drömmar har därmed gått i uppfyllelse. De två huvudlinjerna bygger på kreativitet och personlig utveckling – skapandet som en inre drivkraft tillsammans med en strävan efter ett mer harmoniskt, kärleksfullt och inspirerande liv. Med Kreativ Insikt har de två sammanförts. Mer att läsa finns på: Kreativ Insikt.
Vad är kreativitet för er?
–  Kreativitet är relativt: att för sig själv, eller relativt sina medmänniskor, tänka nya tankar, skapa nya saker.

Finns det någon ny produkt som ni särskilt rekommenderar?
– 
Affirmationskort för ett harmoniskt liv kan många ha glädje och nytta av. 

Läs mer om: Kreativ Insikt och deras fantastiska produkter. 

Läs mer: Vad är lycka och Adaptivt tänkande 

Kreativ insikt Inspiration Affirmationer

Kommentarer

Inga kommentarer.

comments powered by Disqus