Pilatesövningar

pilates

Om man dansat mycket klassiskt balett, jazz, street och afrikansk dans kan pilates kännas styltigt och händelsefattigt. Upprepande övningar och känslan av att inte riktigt ta i. Andas, andas ut i ryggen. Att göra övningarna helt rätt är ändå svårt.

Pilates Pilatesövningar

Löpning i kyla

lopning i kyla

De senaste dagarna har varit svinkalla. Om man ändå vill hålla igång med utomhusaktiviteter utan att drabbas av luftvägsbesvär eller frysa tårna av sig finns en del att tänka på.

Löpning Konditionsträning Löpning i kyla

Första passet

Lopningspass

Har kört mitt första träningspass efter graviditeten. Riktigt flåsigt blev det när konditionen är totalt körd i botten efter nio månaders illamående och ett akut snitt på det.

Graviditet Träningspass

Träning under graviditet

traning graviditet

Träning och graviditet är ett stort dilemma för många, allra helst när råden svämmar över totalt på alla fronter. När ska man träna och vad, hur mycket under vilken fas och varför.

Träning Graviditet

Almanackan

En tidigare uppdragsgivare till mig, KA Webb, ger varje år ut Kommunalmackan. Produkten är fortfarande uppskattad även om många även har kalender i mobil och laptop.

Blogginlägg Almanacka

Wellness i höst

wellness host

Bara början på augusti men tyvärr öser regnet ner så lätt att hamna i höstfeeling. Wellness är tema på bloggen i höst och tänkte skriva om det helhetstänk som finns inom konceptet.

Inspiration Wellness

Hypnos -därför funkar det

Hypnos funkar

Hypnos är för vissa något megaflummigt medan andra har ett mer öppet förhållningssätt och inte stänger dörren helt. Det funkar, menar Boel Björkenwall på Viability som jobbar med metoden.

Hypnos

Löpning som träningsform

Lopning som traningsform3

Löpning är en träningsform som jag gillar skarpt. Ett löppass kan vara tungt om man är trött i kroppen och inte vill ut och springa på asfalt (som i mitt fall). Men faktum är att det är en väldigt effektiv träningsform.

Träning Löpning

Nyårslöften 2016

nytt ar

Nyår är ofta en markör på att någonting börjar om och ett gyllene tillfälle att faktiskt slå till med de där livsstilsförändringarna som någon gång under året skulle bli verklighet.

Nyårslöften 2016

Ett bra möte

Jag har funderat mycket på vad som egentligen gör en intervju läsvärd. Varför somnar man ibland efter första meningen i en text och andra gånger vill man veta nästintill allt.

Intervju Intervjuteknik

Innehållet växer fram

wordcloud 679951

Vi jobbar på för att få igång bloggen. Mycket teknik ska på plats och innehåll produceras. Än så länge är mycket av det vi publicerat mest "testinnehåll".

Blogginlägg

Stund.se har kommit igång

Stund.se äntligen har kommit igång. Vi är laddade och fullmatade med nya inspirerande möten som vi snart publicerar och hoppas du ska uppskatta att läsa om.