Tilde de Paula Eby: Självkänslan och utseendet hänger ihop

Tilde de Paula Eby menar att utstrålning kommer från god självkänsla och att vackra personer kan känna sig både värdelösa och sunkiga.

Publicerad 9 augusti 2017 . Av Rebecca Haridi
tilde de paula eby

Tilde de Paula Eby är journalist och många är vana att se henne i program som Nyhetsmorgon, Let´s Dance och Hela Sverige Bakar. I Topphälsa nr 4 2018 intervjuas hon om bland annat utseende och självkänsla. 

– När jag ser tillbaka på livet kan jag tydligt se hur min syn på mig själv alltid varit förknippad med mitt mående. 

Hon säger att hon idag har ett väldigt avslappnat förhållande till sitt utseende. 

– Jag funderar inte längre på vad andra tycker, för hur jag än ser ut så finns det alltid någon jäkel som hittar något att irritera sig på. Tycker jag att det är kul att ha ett stort och stökigt hår en dag, så har jag det och känner mig nöjd. 

Åldern har fört med sig bättre självkänsla

Med åldern har hon blivit mer bekväm i sig själv vilket kan ses som en motsättning eftersom man har mycket gratis utseendemässigt som yngre. 

– Man kan inte skilja utseendet från självkänslan. Du kan vara den vackraste personen i världen, men ändå känna dig värdelös och sunkig och därför sakna utstrålning. När jag ser tillbaka på livet kan jag tydligt se hur min syn på mig själv alltid varit förknippad med mitt mående. 

Källa: Topphälsa och Talarforum


Kommentarer

Inga kommentarer.

comments powered by Disqus